Translate

donderdag 8 augustus 2013

Start!

Voilà, eerst alle rommel de klas uit zodat juf Amina en ik zelf een beetje overzicht hadden. En dan beginnen... niet evident! Ik wou alles tegelijk doen :-) maar dat gaat niet natuurlijk. Amina poetste bakjes vol rommeltjes en gooide oude onbruikbare spullen weg, want elastiekjes die een jaar in een bakje hebben gelegen, nee, veel 'rek' zit daar niet meer in.

En ondertussen ging juf Kris een beetje zitten en kijken en zitten en kijken en nadenken en zuchten 'hoe moet ik dat hier nu schikken?' en 'waar ga ik wat zetten?' en 'pfff.... al die deuren in onze klas... niet gemakkelijk'. Maar na een paar uren doorwerken hadden we toch al een paar hoekjes, in opbouw, maar het begon toch al op iets te trekken.


Dit wordt onze poppenhoek, er moeten nog kastjes bij en leuke spulletjes!





Hier komt een leuk tafelkleedje en kunnen we nadien puzzelen en kralen rijgen en gezelschapsspelletjes spelen.


Een mooie grote bouwhoek, waar je op de leuke groene vloer kan zitten (want die voelt lekker warm aan!), met een nieuwe garage bovendien!


en dit is een nieuw en extra hoekje, waar we op de laptop kunnen spelen, of gewoon eens even rustig afzonderen, of met z'n tweeën of alleen met de dieren en de houten blokken werken,... 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten