Translate

vrijdag 12 juli 2013

Afscheid nemen van onze 'oude' klas

Op de allerlaatste maandag gingen we voor de allerlaatste keer de trap op naar ons oude klasje, want we hadden al een hele week gewassen en gepoetst en ingepakt en verhuisd...Toen we in onze klas kwamen was alles heel vreemd: het zag er zo leeg uit! En alles in zakken en tassen en dozen en opeengestapelde stoelen!


Dus eerst wat rondkijken en ontdekken dat er twee ! ramen in ons klasje waren (de bedjes stonden er altijd voor, dus eigenlijk zagen we dat niet eens :-( ), nog een laatste keer naar ons wc-ke gaan kijken,...



Kijk, wat zit hier nu allemaal in die doos? Hé dat zijn onze boeken! Kunnen we nu niet meer lezen en vertellen?



En toen ontdekten we dat er nu opeens wel veel plaats was om rond te lopen!


Lexie vond het nodig om de vloer nog even 'dag' te zeggen :-)

En na uitgebreid zwaaien en 'dag dag oude klas, wij gaan verhuizen nu!!!', en nog een laatste allerlaatste keer omkijken en dan de deur dicht, vertrokken we met jas en schooltas naar ons nieuwe Toverklasje.

 Daar waren we dan... een plechtig moment! Samen voor het eerst en voor straks een nieuw heel schooljaar binnenkomen in onze mooie klasjes...


En toen het donderdag was, zei er eentje: 'juf Kjis, ik wil nog de oude klas eens zien...' En ik die dacht dat we nu toch genoeg afscheid hadden genomen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten